CIVILNO DRUŠTVO

Klinički bolnički centar Rijeka započeo je s projektom uključivanja volontera u svoj rad. Cilj je volonterskog programa KBC-a Rijeka promicanje volontiranja kao aktivnosti od interesa za Republiku Hrvatsku te dobrobit pacijenata KBC-a Rijeka. 
  Prednosti volontiranja su višestruke – od stjecanja novih znanja i vještina, novih poznanstava i prijateljstava, sudjelovanja u društveno-korisnim i humanim aktivnostima pa do pozitivnih učinaka na fizičko i mentalno zdravlje. Poželjne osobine i znanja koja bi volonter trebao posjedovati jesu komunikativnost, ljubaznost, zainteresiranost za rad s ljudima, fleksibilnost, točnost, predanost i odgovornost.
Klinički bolnički centar Rijeka poticat će djelatnike na suradnju i pomoć pri uključivanju volontera u rad ustanove redovitim informiranjem o planiranim volonterskim aktivnostima, prezentacijama, radionicama i koordinacijskim sastancima po potrebi.
Svi će volonteri biti upoznati s organizacijom ustanove i volonterskim programom te sudjelovati u obveznim edukacijskim aktivnostima i sastancima

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se