HEROES NEARBY – SNAGA ZAJEDNICE ZA HUMANIJI I SIGURNIJI GRAD

Mobilna aplikacija Heroes Nearby – snaga zajednice za humaniji i sigurniji grad, Siniša Necko, suosnivač i voditelj razvoja Heroes Nearby incijative. Riječ je o aplikaciji koja omogućava povezivanje ljudi koji trebaju pomoć s onima koji im mogu pomoći: običnim građanima koji žele i mogu pomoći te raznim ustanovama i organizacijama.
U njoj su osobe koje su spremne pomoći nekome u nevolji nazvane Heroji, i oni se prema potrebi i mogućnostima angažiraju kada neka osoba treba pomoć te pomoć zatraži.Projekt su podržali Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ-a, Sveučilište u Rijeci, Vatrogasna zajednica PGŽ, pojedine udruge i klubovi u Rijeci, pojedinci, a pozvani su i drugi, ustanove, pojedinci i organizacije, da se priključe.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se