UČIONICA

2.listopada 2019. - u Vili Ariston održat će se projekt pod nazivom Boja i ton u Vili Ariston u kojem sudjeluju učenici i profesori Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci i učenici i profesori Glazbene škole Ivan Matetičić Ronjgov iz Rijeke te eminentni umjetnici iz tih segmenata ljudskog djelovanja. U sinergiji dviju vrsta umjetnosti u nastat će nove vrijednost.
Tjedan cjeloživotnog učenja obilježava se po 13. puta i to od 30. rujna do 6. listopada 2019. godine. Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Pratili smo u Ja znam Dan tehničke kulture, imamo prilog o novim majstorima, Pomorska škola Bakar izdala je monografiju. Bili smo u Ugostiteljskoj školi Opatija te u Inkluziji na sportskim igrama za djecu s teškoćama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se