UČIONICA

Učitelj danas... u gostima nagrađene učiteljice iz osnovne, srednje škole i Centra za odgoj i obrazovanje, INA RANDIĆ ĐORĐEVIĆ, prof. hrvatskoga jezika, učiteljica-mentorica u Osnovnoj školi Kostrena, ANA PASARIĆ, prof. pedagogije i informatike u Srednjoj školi Hrvatski kralj Zvonimir u Krku, DINA DEŽMAN, mag.edukacijske rehabilitacije i integrativni psihoterapeut u Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka.
Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci  u korak sa svjetskim istraživačima.
Gošće: doc.dr.sc. ROZI ANDRETIĆ- WALDOWSKI, voditeljica Laboratorija za genetiku ponašanja, Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci , doc.dr.sc. ELITZA PETKOVA MARKOVA - CAR, Odjel za biotehnologiju, Centar za visokopropusne tehnologije. INKLUZIJA - senzorički park u Rijeci za djecu s poteškoćama u razvoju, EX CATHEDRA - dodjela županijskih nagrada najboljim odgojno - obrazovnim ustanovama i učiteljima.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se