25. lipnja počinje Margaretino leto u Bakru!

Donosi mnoštvo zabavnih, kulturnih i turističkih programa, namijenjenih svim generacijama i ukusima.

Izrastavši od male ribarske fešte u etablirani jednomjesečni ljetni festival, Margaretino leto u Bakru će i ove godine, nakon pandemijskih ograničenja, ponuditi najbolje od zabave, kulture i zanimljivih turističko-interpretacijskih obilazaka. Od dvadeset i pet različitih programa, njih dvadeset i tri biti će potpuno besplatna.

Među njima koncerti Jacquesa Houdeka (25. 6.) Indire „Forza“ (9.7.), Maria Battifiace (13. 7.) i Maje Šuput (30. 7.). Na svoje će doći i oni kojima lagana ljetna zabava nije idealni đir. Posjetitelji će moći uživati u vrhunskim nastupima gudačkog kvarteta Cadenza (3. 7.), ansambla Minstrel (10. 7.), Tria Solemnis (17. 7.) te ansambla Camerata Garestin (20. 7.). Osim toga, u gradu će se tijekom srpnja održati i nekoliko izložbi, predstava, predstavljanja knjiga te drugih kulturno-turističkih sadržaja kao što su tradicijski Margaretin sajam, smotra povijesnih postrojbi i vatromet tijekom „Bakarske noći“ (9. 7.).

Koncerti su samo dio bogatog programa. Biti će organizirani  interpretacijski razgledi, poput tradicionalne Šetnje kroz povijestdo originalnih sadržaja poput "Mora mode", revije na vodi.

Manifestacija Margaretino leto trajati će od 25. 6. do 30. 7., a donijeti će mnoštvo zabavnih, kulturnih i turističkih programa, namijenjenih svim generacijama i ukusima.

 

 

Kategorija