Crikvenica

IKB Ča skalica

Ljetno izdanje emisije "Časkalica" iz prekrasne Crikvenice. Što su nam sve naši domaćini pripremili, kako su nas zabavili i koga smo sve ugostili pogledajte u Časkalici iz Crikvenice!

Pročitaj više

Besplatan prijevoz do škole dramaljskim osnovnoškolcima

Grad Crikvenica uskoro kreće u još jednu investiciju, adaptaciju i dogradnju dječjeg vrtića i škole u Dramlju. Zbog sigurnosnih razloga i radova koji će uskoro biti započeti, Grad Crikvenica je svoj djeci koja pohađaju Područnu školu u Dramlju omogućio besplatan prijevoz do njihove privremene škole, Osnovne škole Vladimira Nazora u Crikvenici. Prijevoz za svu djecu organiziran je uz pratnju učitelja.

Pročitaj više

Crikvenica će uskoro imati i školu rukometa

 

Crikvenica je grad koji se uistinu može pohvaliti velikim brojem sportskih klubova i udruga te upravo na ovaj način želi pružiti svim uzrastima, a naročito djeci i mladima, da pronađu ono što im se najviše sviđa te kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme.

Pročitaj više

Održano 7. izdanje Crikvenica Kupa

Na Gradskom stadionu u Crikvenici, održano je sedmo izdanje Crikvenica Kupa, dječjeg međunarodnog nogometnog turnira, koji je okupio 600-tinjak malih nogometaša iz Hrvatske, Slovačke i Ukrajine.

Pročitaj više

Testiranje na koronavirus od jučer moguće i u Crikvenici

Testirati se na koronavirus od danas je moguće i u Crikvenici. Posebno pripremljeni i prilagođeni montažni objekt podignut je u stražnjem dvorištu doma zdravlja te je na usluzi svima kojima je takav test potreban.

Pročitaj više

Naša Crikvenica

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća, održanom u artriju hotela Kaštel, Crikveničani su proslavili Dan Grada, uručivši usput godišnja priznanja najzaslužnijim građanima. Osim sjednice, održan je i glazbeni program na čak tri gradske lokacije, te tradicionalni plivački maraton Šilo-Crikvenica.

Pročitaj više

Crikvenički dječji vrtić Radost dobitnik Godišnje nagrade Grada Crikvenice

Nagrada Grada Crikvenice iz područja znanosti, kulture, odgoja i obrazovanja ove je godine došla u ruke Dječjeg vrtića Radost iz Crikvenice, predškolske ustanove koju je Ministarstvo znanosti i obrazovanja u rujnu 2018. godine imenovalo stručno-razvojnim centrom za podršku roditeljstvu i program “Rastimo zajedno”. Tako je Radost postao prvi dječji vrtić-centar izvrsnosti u Primorsko-goranskoj županiji te jedan od dva vrtića u Hrvatskoj u kojem se djelatnici educiraju za rad s odraslima.

Pročitaj više

Crikvenica nakon jedanaesteraca s Opatijom osvojila Županijski kup

Nogometaši Crikvenice slavili su nakon dramatičnog raspleta finala županijskog kupa u kojem su nogometaši trenera Nehajeva Svasta protiv drugoligaša Opatije odigrali 1:1 u 90 minuta, da bi onda bili uspješniji na ruletu jedanaesteraca. 

Pročitaj više

Crikvenica proslavila svoje dane

U petak je održana Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Crikvenice u lapidariju hotela Kaštel. S obzirom na situaciju i propisane epidemiološke mjere, sjednica je održana u najužem krugu ljudi – osim vijećnika i dužnosnika, na sjednici su bilo laureati i dobitnici zahvalnica te ravnatelji i direktori gradskih ustanova i institucija.

Pročitaj više

Održan Plivački maraton Šilo - Crikvenica:Zbog korone bio je ograničen broj plivača

Pobijedio je 18-godišnji plivač ljubljanskog Delfina te hrvatski reprezentativac Leon Martinjaš, ispred Damijana Gardašanića iz riječkog Primorja.U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Stela Krajnik, plivačica zagrebačke Mladosti.

Pročitaj više

Crikvenica: Kamere počele kažnjavati parkiranje na Radićevom trgu

Neprestano parkiranje u desnoj traci na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici nije ostavilo previše izbora. Pogotovo u sezoni. Na gradsku adresu stizale su stalne primjedbe Crikveničana i turista koji su poručivali da nisu sjeli na terase da bi gledali parkirane automobile već more

Pročitaj više

Crikvenica: Turističko stanje se popravlja

Crikvenički ugostitelji zbrajaju gubitke prouzrokovane koronavirusom. Nakon dvomjesečnog zatvaranja objekata i gubitka prihoda, stanje je trenutno nešto bolje

Pročitaj više

U Crikvenici ljetuju već 36 godina, nije ih spriječio ni koronavirus

U Crikvenicu se gosti redovito vraćaju, neki čak i desetljećima. Peter i Maria Schlosser u Crikvenicu dolaze punih 36 godina. Nije ih spriječila ni korona.

Pročitaj više