Veliki dan za Kastav: Otvoren Boćarski dom Slavko Stanić

Boćarski dom nosi ime Slavka Stanića, doajena kastavskog boćanja koji nažalost nije dočekao ostvarenje svog sna o zatvorenom boćalištu. Svečanost otvaranja popratila je zato njegova obitelj

Boćari i boćarice grada Kastva dobili su novi dom. Riječ je o 8 milijuna kuna vrijednoj investiciji unutar sportske zone u Kastvu, a koja će osim boćarima krov nad glavom pružiti i pojedinim sportskim udrugama, odnosno brojnim sportašima i rekreativcima.

 

Boćarski dom nosi ime Slavka Stanića, doajena kastavskog boćanja koji nažalost nije dočekao ostvarenje svog sna o zatvorenom boćalištu. Svečanost otvaranja popratila je zato njegova obitelj - supruga ,unuci te kćer i sin Elda i Edi.

-" Nama kao familija, mogu govorit u ime cijele familije zaista znači jako mnogo isto kao što bi značilo I pokojnom ocu koji je bio I začetnik ovog projketa I mislim da bi bio jako zadovoljan, čak da je možda I premašilo njegova očekivanja, ponosno je istaknuo Edi Stanić. 

 

U Domu površine 1200 četvornih metara u prizemlju se uz četverostazno boćalište nalazi prostor za klubove, sanitarni čvorovi, prostor za ugostiteljski objekt i svlačionice dok se na katu nalaze dvije multifunkcionalne dvorane.

 

-"Sada smo u jednoj najljepšoj boćarskoj dvorani u PGŽ a možda i šire u kojoj više nećemo morat nikogtražit za domaćinstva, u kojoj ćem mi ugostit neke naše prijatelje boćare iz drugih klubova i pružiti im to što su nama nekad drugi pružali , poručuje predsjednik BK Kastav Davor Zubović 

Kategorija