Promo

U Rijeci su dodijeljene nagrade trećeg kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“

Nakon Splita i Zadra, u Rijeci je nastavljena dodjela nagrada trećeg kola najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj koje su Euroherc i Adriatic osiguranje organizirali za svoje osiguranike, želeći im tako na najbolji način zahvaliti na vjernosti. A sudeći prema emocijama okupljenih to su svakako i uspjeli.

Pročitaj više

Tvrtka Hidro-rad iz Šestanovca kod Splita dopremila bagere u Omišalj

GPP Mikić građevinska tvrtka iz Omišlja kupila je 6 novih bagera, akviziciju vrijednu milijun i pol eura.

Strojeve je iz turske firme Hidromek dopremila tvrtka Hidro-rad d.o.o. iz Šestanovca pokraj Splita. Bageri će prije nego počnu s radom, još 10- tak dana, bit izloženi u dvorištu tvrtke GPP Mikić i svi zainteresirani će ih moći razgledati.

Pročitaj više

Dom zdravlja Primorsko - goranske županije

Dom zdravlja Primorsko - goranske županije jedna je od 8 zdravstvenih ustanova kojima je osnivač Primorsko - goranska županija. Zapošljava 840 djelatnika na prostoru cijele županije od priobalja, otoka i Gorskog kotara, koji pružaju zdravstvenu zaštitu za oko 300 000 stanovnika, ali i za sve one koji se ovdje zateknu kao gosti.

Pročitaj više

Postanite korisnik INA Loyalty programa vjernosti i ostavarite brojne pogodnosti!

INA Loyalty novi je program vjernosti u kojem svi kupci dobivaju bodove za svaku potrošenu kunu, pri kupnji goriva, gastro asortimana, robe široke potrošnje Ili ostalih usluga na Ininim maloprodajnim mjestima, uz mogućnost osvajajanja brojnih nagrada. Ina loyalty program namjenjen je svima.

Korisnici Ina loyalty programa mogu postati svi. Dovoljno se registrirati ispunjavanjem obrasca na benzinskoj postaji gdje odmah dobijemo i člansku karticu koja nam je potrebna za sakupljanje bodova ili preuzimanjem INA Loyalty aplikacije na mobilni uređaj.

Pročitaj više

Xiaomi otvorio Mi Store u Rijeci

Xiaomi, svjetski lider pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike otvorio je treći Mi Store u Hrvatskoj u riječkom Tower Centru

Pročitaj više

Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Rijeci

Xiaomi, svjetski lider pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike, danas je otvorio vrata prvog Mi Storea u Rijeci. Nakon što je 2018.

Pročitaj više

Naše vrijedne novinarke u prekrasnim košuljama Nara Camicie

Naše vrijedne novinarke u prekrasnim košuljama Nara Camicie

Nara Camicie dućani: 

Korzo 33b, Rijeka

Ciscuttijev 12, Pula

Masarykova 11, Zagreb

Pročitaj više

Jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, splitski Tommy, stigao je u grad Krk!

Novi hipermarket na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, na samom ulazu u grad, smjestio se na 2040 kvadratnih metara, od čega prodajni prostor zauzima 1190 kvadrata.

Pročitaj više

Potpisan ugovor o rekonstrukciji i dogradnji luke Baška

U Baški je potpisan ugovor o rekonstrukciji i dogradnji luke vrijedan 41 milijun kuna. Projektom financiranim sredstvima europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85% obnovit će se oba bašćanska lukobrana te stvoriti uvjeti za razvoj nautičkog turizma.

Pročitaj više

Ottobock Adria već deset godina na raspolaganju Riječanima

Nasuprot ulaza u KBC na Sušaku, nalazi se poslovnica Ottobock Adrije, dio Ottobockove međunarodne obitelji i mjesto s najsuvremenijim ortopedskim i bolničkim pomagalima. U centru nude i veliki izbor kolica za osobe s invaliditetom, a klijente dočekuje ljubazno i educirani osoblje.

Pročitaj više

Ordinacija dr. Lazarić

Kako oporaviti kožu lica nakon ljeta, koji su tretmani najučinkovitiji i daju najbolje rezultate, što se neinvazivnim estetskim tretmanima može korigirati, a za što je neophodan kirurški zahvat te kako izgleda tretman kemijskog peelinga samo su neke od tema koje nam je pojasnila vrhunska specijalistica otorinolaringologije, plastične kirurgije i estetske medicine dr. Sanja Lazarić.

Pročitaj više

Naša novinarka Marijana u prekrasnim košuljama Nara Camicie

Naša vrijedna novinarka Marijana u prekrasnim košuljama Nara Camicie. 

Nara Camicie dućani: 

Korzo 33b, Rijeka

Ciscuttijev 12, Pula

Masarykova 11, Zagreb

Pročitaj više