Promo

KD KOZALA - Dio života, dio grada

U novoj emisiji KD Kozala-dio života, dio grada govorimo o priprema za blagdan Svih svetih, a u rubrici Jeste li znali  otkrivamo nove zanimljivosti o riječkim grobljima.

Pročitaj više

„Održan on line "matchmaking"event u sklopu Psamides projekta“

Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, partner je Psamides (Ports small and medium alliance for sustainable development) projekta, voditeljice doc.dr.sc. Livije Maglić, a jedan od ciljeva Psamides-a jest optimizacija performansa marina i luka, putem primjene inovativnih alata, koji pomažu upravljanju turističkim tokovima, kontroliraju troškove i pružaju više usluga korisnicima.

Pročitaj više

Konferencija o budućnosti Europe

Kako ojačati vezu između Europljana i institucija koje im služe? Koja je budućnost Unije te kako može još bolje služiti svojim građanima? Za odgovore na ta i brojna druga pitanja o zajedničkom sutra, Europska komisija pokreće brojne inicijative, a jedna od njih je Konferencija o budućnosti Europe. Radi se o nizu rasprava u kojima sudjeluju građani s ciljem podijele ideje i doprinosu oblikovanju naše budućnosti.
Jedna u nizu rasprava održana je u 19. listopada Rijeci u organizaciji Europskog dokumentacijskog centra pri Pravnom fakultetu, a dio je mreže Europskih dokumentacijskih centara diljem EU.

Pročitaj više

KD KOZALA - Dio života, dio grada

Susret sa smrću i gubitkom voljene osobe uvijek je iznenadan...i zato je neizmjerno važno znati pomoći obitelji pri organizaciji sahrane na dostojanstven način,
poslušati želje i nastojati ih ostvariti. U ciklusu emisija KD Kozala doznat ćemo više o radu ovog komunalnog poduzeća, grobljima i organizaciji ukopa.

Pročitaj više

Nova definicija ljepote:Karin Kuljanić prepustila se tretmanima dr. Vivian Jurković

Nova sezona emisije Nova definicija ljepote. Doktorica Vivian Jurković otkriva nove svjetski trendove u neinvazinoj estetskoj medicini. Stručnim rukama doktorice Jurković prepustila se u najnovijoj emisiji Karin Kuljanić

Pročitaj više

Metis na Kanalu Ri predstavio spot o ispravnom postupanju s otpadom

U spotu se pojavljuje glumac Edvin Liverić i njegov pas 

Pročitaj više

Nastavak radova na sustavu odvodnje otpadnih voda Novi Vinodolski, Crikvenica, Selce

Nakon ljetne stanke nastavljaju se radovi na sustavu odvodnje otpadnih voda Aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica , Selce. Projekt obuhvaća izgradnju 57 kilometara kanalizacijske mreže i rekonstrukciju više od 20 kilometara kanalizacijske mreže te izgradnju i rekonstrukciju crpnih stanica te 2 uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

Pročitaj više

Predavanje u Matuljima: Simptomi demencije i kako ih prepoznati

Simptomi demencije i kako ih prepoznati naziv je predavanja koje je održano u Matuljima u sklopu europskog projekta Mobilna terenska jedinica za starije osobe u Općini Matulji.

Pročitaj više

Metis svojim radnicima u sklopu radnog mjesta omogućio rekreaciju: Teretana s jedinstvenim pogledom

Tvrtka Metis više od 70 godina obavlja djelatnost sakupljanja i zbrinjavanja otpada na području Primorsko-goranske, Istarske , Ličko-senjske i Karlovačke županije. Ova je tvrtka ozbiljno shvatila i važnost tjelesne aktivnosti svojih djelatnika, pa im je u neposrednoj blizini radnog mjesta omogućila rekreaciju.

Pročitaj više

Pevex Kukuljanovo slavi rođendan te od 17. do 19. rujna časti svoje vjerne kupce

Pevex je prvi hrvatski trgovački lanac. Na tržištu je od 1990. godine i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. Svojim kupcima nudi i širok asortiman bijele tehnike.

Pročitaj više

Zdravi i jaki zubi znak su ljepote i zdravlja

Posjetili smo Centar dentalne zdravstvene zaštite Doma zdravlja Primorsko-goranske županije na adresi Park Nikole Hosta 5 u Rijeci.

Pročitaj više

METIS: Važnost kružne ekonomije i recikliranja

Metis dd Kukuljanovo osim što zbrinjava i reciklira otpad, trudi se educirati gradjane koliko je važna kružna ekonomija i recikliranje. Prošle godine su nam pokazali zajedno s dizajnerom Jurajem Zigmanom što sve možemo učiniti recikliranjem, a ove godine su nam pažnju privukli ovim edukativnim spotom u glavnoj ulozi s Edvinom Liverićem i njegovim psićem Anouk. Vjerujemo da će ova kampanja nazvana “BEZ TEKSTA” zaintrigirati mnoge.

Pročitaj više

INA u Umagu otvorila novu benzinsku postaju s trgovinom

U Umagu je otvoreno novo maloprodajno mjesto INE gdje se kupci mogu opskrbiti vrhunskim Class Plus gorivima, otkriti tajnu Inine ukusne kave ili izabrati nešto iz bogatog gastro asortimana Fresh Cornera

Pročitaj više

Velika ljetna rasprodaja knjiga u Rijeci

V.B.Z. organizira veliku ljetnu rasprodaju knjiga u Rijeci! Popusti do 90%

Pročitaj više