Jorge Obregon novi igrač HNK Rijeka

 

Jorge Obregon novi je igrač HNK Rijeka. Obregon je u Rijeku stigao iz redova Varaždina gdje je u 48 utakmica postigao 11 golova ostavivši odličan dojam u sezonu i pol koju je proveo u redovima varaždinske ekipe.

Obregon je prošle sezone postigao tri pogotka upravo protiv Rijeke.

- Veselim se dolasku u Rijeku, to je za mene velika prilika. Želim donijeti puno pozitivnih stvari ekipi i želimo da se svi zajedno, od igrača do zaposlenika kluba, veselimo iduće sezone. Nadam se da ću se brzo upoznati sa suigračima, prilagoditi idejama na terenu fizički i psihički, te donijeti kvalitetu ekipi, rekao je Jorge Obregon po dolasku na Rujevicu.

Kolumbijski napadač ima već dosta iskustva u HNL-u tako da proces prilagodbe neće biti previše zahtjevan.

- Očekujem pozitivan mentalitet i hrabar pristup od ekipe, da se pokažemo u najboljem svijetlu u prvenstvu i Kupu, kao i Konferencijskoj ligi. Naravno, za dobre rezultate trebat će naporno raditi, ali vjerujem u pozitivan ishod, ustvrdio je Obregon.

- Rijeka mi se čini kao lijep grad, primorski grad koji ima lijepo more, tople ljude i to je bitno jer od prvog trenutka kad sam došao osjećam se dobrodošao i svi su me srdačno dočekali. I to je jedan od razloga zašto sam sretan što sam odabrao Rijeku, ustvrdio je Obregon koji će se u ponedjeljak popodne priključiti suigračima u Kranjskoj Gori.

Obregon je pauzu iskoristio za posjet obitelji u Kolumbiji.

- Iskoristio sam pauzu između sezona i proveo vrijeme s obitelji i prijateljima u Kolumbiji. Važno mi je iskoristiti priliku i provesti vrijeme s obitelji jer s obzirom na to da igram u Hrvatskoj nemam prilike biti s njima koliko bi želio. To je vrijeme koje pozitivno utječe na mene i daje mi snagu da nastavim dalje, zaključio je Jorge Obregon.

 

Kategorija