Otvorene prijave za radionice grafičkog dizajna i digitalne ilustracije projekta Stori po svoju

Otvorene su prijave za dvije radionice iz STEAM područja namijenjene mladima u dobi od 19 do 29 godina – Grafički dizajn i Digitalna ilustracija.

Nakon iznimno uspješnog prvog ciklusa radionica projekta „Stori po svoju“ koje je pohađalo više od 300 djece i mladih s područja Urbane aglomeracije Rijeka, u travnju je započeo i drugi ciklus. Radionice će se održavati u Rijeci, najvećim dijelom u prostorijama Centra tehničke kulture Rijeka na Školjiću (Školjić 6/1). Trenutno su otvorene prijave za grafički dizajn i digitalnu ilustraciju, a radionice su namijenjene mladima u dobi od 19 do 29 godina. 
Radionica grafičkog dizajna započinje 4. svibnja i traje do 27. svibnja, održava se srijedom i petkom od 17:30 do 20:00 sati. Radionica digitalne ilustracije počinje 2. svibnja i traje do 13. lipnja, a održava se ponedjeljkom i četvrtkom od 17:30 do 20:00 sati Prijave se vrše putem online obrascahttps://forms.gle/kK4BmiEVhK2TJHrD7

„Stori po svoju“ je pilot program kojim se djecu i mlade potiče na usvajanje različitih znanja i vještina, tzv. makers (uradi sam) kulture, na veći društveni angažman i stvaranje okruženja u kojem uče djelujući u svojoj zajednici, povećavajući kvalitetu života i stvarajući dodatnu vrijednost sebi i drugima. Makers kultura naglašava učenje kroz rad u specifičnom društvenom i socijalnom okruženju kroz neformalno, umreženo, vršnjačko i zajedničko učenje, motivirano zabavom, osobnim i društvenim razvojem.

Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., putem mehanizma Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizam).

Kategorija