Darivanjem krvi i druženjem s građanima policija obilježava svoj dan

Policija poziva građane u srijedu, 29. rujna od 11 do 12,30 sati da dođu na Gat Karoline Riječke i zajedno s policijom obilježe Dan policije i blagdan sv. Mihovila.

Policijska uprava primorsko-goranska prigodnim događanjima obilježit će Dan policije i blagdan svoga zaštitnika sv. Mihovila. Program obilježavanja odvijat će se prema sljedećem rasporedu:

 

27. rujna (ponedjeljak) - uručenje pohvalnica policijskim i državnim službenicima PU primorsko-goranske, zahvalnica građanima i pravnim osobama te spomen znački umirovljenim policijskim službenicima

 

28. rujna (utorak) - akcija darivanja krvi u Policijskom domu u Rijeci od 9 do 12 sati

 

29. rujna (srijeda) :

9,30 sati - polaganje cvjetnog aranžmana na spomen obilježju ispred Policijske uprave

 

10 sati - sv. misa u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije

 

11 do 12,30 sati, Gat Karoline Riječke - druženje s građanima i suradnicima uz prezentaciju rada i opreme (balistička oprema, specijalna vozila, policijsko plovilo i drugo), pokazne vježbe temeljne, interventne i specijalne policije i informacijski punkt prevencije

 

Ovogodišnje obilježavanje Dana policije započelo je u petak, 24. rujna donacijom rashodovanog brodskog pogonskog motora za izvođenje nastave i vježbi studenata Pomorskog fakulteta u Rijeci.

 

Kategorija