Promo

Dom zdravlja Primorsko - goranske županije

Dom zdravlja Primorsko - goranske županije jedna je od 8 zdravstvenih ustanova kojima je osnivač Primorsko - goranska županija. Zapošljava 840 djelatnika na prostoru cijele županije od priobalja, otoka i Gorskog kotara, koji pružaju zdravstvenu zaštitu za oko 300 000 stanovnika, ali i za sve one koji se ovdje zateknu kao gosti.

Pročitaj više

Postanite korisnik INA Loyalty programa vjernosti i ostavarite brojne pogodnosti!

INA Loyalty novi je program vjernosti u kojem svi kupci dobivaju bodove za svaku potrošenu kunu, pri kupnji goriva, gastro asortimana, robe široke potrošnje Ili ostalih usluga na Ininim maloprodajnim mjestima, uz mogućnost osvajajanja brojnih nagrada. Ina loyalty program namjenjen je svima.

Korisnici Ina loyalty programa mogu postati svi. Dovoljno se registrirati ispunjavanjem obrasca na benzinskoj postaji gdje odmah dobijemo i člansku karticu koja nam je potrebna za sakupljanje bodova ili preuzimanjem INA Loyalty aplikacije na mobilni uređaj.

Pročitaj više

Xiaomi otvorio Mi Store u Rijeci

Xiaomi, svjetski lider pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike otvorio je treći Mi Store u Hrvatskoj u riječkom Tower Centru

Pročitaj više

Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Rijeci

Xiaomi, svjetski lider pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike, danas je otvorio vrata prvog Mi Storea u Rijeci. Nakon što je 2018.

Pročitaj više

Naše vrijedne novinarke u prekrasnim košuljama Nara Camicie

Naše vrijedne novinarke u prekrasnim košuljama Nara Camicie

Nara Camicie dućani: 

Korzo 33b, Rijeka

Ciscuttijev 12, Pula

Masarykova 11, Zagreb

Pročitaj više

Jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, splitski Tommy, stigao je u grad Krk!

Novi hipermarket na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, na samom ulazu u grad, smjestio se na 2040 kvadratnih metara, od čega prodajni prostor zauzima 1190 kvadrata.

Pročitaj više

Potpisan ugovor o rekonstrukciji i dogradnji luke Baška

U Baški je potpisan ugovor o rekonstrukciji i dogradnji luke vrijedan 41 milijun kuna. Projektom financiranim sredstvima europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85% obnovit će se oba bašćanska lukobrana te stvoriti uvjeti za razvoj nautičkog turizma.

Pročitaj više

Ottobock Adria već deset godina na raspolaganju Riječanima

Nasuprot ulaza u KBC na Sušaku, nalazi se poslovnica Ottobock Adrije, dio Ottobockove međunarodne obitelji i mjesto s najsuvremenijim ortopedskim i bolničkim pomagalima. U centru nude i veliki izbor kolica za osobe s invaliditetom, a klijente dočekuje ljubazno i educirani osoblje.

Pročitaj više

Ordinacija dr. Lazarić

Kako oporaviti kožu lica nakon ljeta, koji su tretmani najučinkovitiji i daju najbolje rezultate, što se neinvazivnim estetskim tretmanima može korigirati, a za što je neophodan kirurški zahvat te kako izgleda tretman kemijskog peelinga samo su neke od tema koje nam je pojasnila vrhunska specijalistica otorinolaringologije, plastične kirurgije i estetske medicine dr. Sanja Lazarić.

Pročitaj više

Naša novinarka Marijana u prekrasnim košuljama Nara Camicie

Naša vrijedna novinarka Marijana u prekrasnim košuljama Nara Camicie. 

Nara Camicie dućani: 

Korzo 33b, Rijeka

Ciscuttijev 12, Pula

Masarykova 11, Zagreb

Pročitaj više

INA opremila kemijski laboratorij u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi Rijeka

Učenici riječke Prirodoslovno-grafičke škole od sada će kemijske pokuse obavljati u puno kvalitetnijim uvjetima, zahvaljujući potpunom preuređenju školskog laboratorija, donaciji tvrtke INA.

Pročitaj više

Za navijače Rijeke akcijska cijena Tars&HNK Rijeka limenki

Beer shopove potražite na sljedećim adresama: Ludwig’s Beer Shop, Kukuljanovo 336, 51227 Kukuljanovo; tel: 051/ 580 – 922 i Tars Beer Shop. Ivekovićeva 1, Krnjevo, 51000 Rijeka: tel: 091 6204 008

Pročitaj više

SPECIJALNA BOLNICA AGRAM LIFE RIJEKA

Želite napraviti sistematski pregled, specijalistički pregled ili pretragu bez čekanja, zanima vas drugo mišljenje? 

Prvi izbor neka vam bude Specijalna bolnica AGRAM u Rijeci.

Specijalna bolnica AGRAM vodeći je privatni zdravstveni sustav u Republici Hrvatskoj. Svoju snagu temelji na 20-godišnjem prepoznatljivom i stručnom iskustvu Poliklinike Sunce u pružanju cjelovite zdravstvene usluge. 

Poslovanje je bazirano na medicinskoj izvrsnosti, ranoj dijagnostici te interdisciplinarnom pristupu liječenju. 

Pročitaj više

Salvia senior residence – naselje dostojanstvenog starenja

Dom Salvia je prvo naselje za osobe treće životne dobi u Hrvatskoj izgrađen po modelu domova četvrte generacije koji podrazumijeva bolju integraciju korisnika i njihovo sudjelovanje u svakodnevnim aktivnostima.Glavni cilj razvoja ovog modela stanovanja je podmiriti potrebu za održavanjem primjerene kvalitete života i u starosti.Ovaj luksuzni dom smješten je na samoj obali Crikveničkog primorja, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Centralni dio naselja je glavna zgrada koja ima 71 sobu: 38 jednokrevetnih i 33 dvokrevetne sobe .

Pročitaj više

Naše vrijedne novinarke u prekrasnim košuljama Nara Camicie

Naše vrijedne novinarke u prekrasnim košuljama Nara Camicie.

Nara Camicie dućani:

Sokol kula 4b, Rijeka

Trg V. Gordana 4/5, Opatija

Ciscuttijev 12, Pula

Masarykova 11, Zagreb

Pročitaj više