Novi meštar Riječkog karnevala Sandi Pribanić preuzeo ključeve grada

 

Primopredajom ključa grada u Salonu grada Rijeke tradicionalno je obilježen početak Riječkog karnevala i vladavine maškara. Ovog je puta sve prošlo bez puno šušura, ali je zato ovaj najjači riječki brend dobio novog meštra.

Sandi Pribanić, iz Maškarane udruge Draške maškare novi je meštar Riječkog karnevala.

Ovo je veliko životno iskustvo , prije svega bih pozdravio sve karnevaliste,ja to  živim to cijeli život.Ovo je za mene  velika čast i  velika odgovornost i ja ću dat sve od sebe da uspijem u ovome ,poručio je novi meštar Riječkog karnevala Sandi Pribanić.

Meštar Toni mu je nakon što je od gradonačelnika primio ključ grada isti i predao novom Meštru  i tako nakon punih 37 godina otišao u zasluženu mirovinu.

Mislim da je vrijeme nakon 37 godina meštrovanja da neko drugi preuzme vlast u ovom gradu osim mene, naše grupe jedva čekaju da ponovo dođu na Korzu a to će se vjerovatno dogodit u 6.7. mjesecu ,kaže Toni i svom nasljedniku poručuje:

 

-"Neka nastavi tamo kako sam ja krenuo strpljivo od početka zato je dobio mali ključić neka krene malim koracima dalje mislim da će uspjet

 

Kategorija