Seno Čusto, trener Snježane Pejčić, ostaje na intenzivnoj njezi u Tokiju

Trener  olimpijske streljačice Snježane Pejčić Seno Čusto (66), koji je prije četiri dana završio u bolnici nakon što mu je pozlilo tijekom vožnje autobusom, ostaje do daljnjega na odjelu intenzivne njege sveučilišne bolnice Showa University Toyosu, objavio je Hrvatski olimpijski odbor (HOO)

Trener streljačice Snježane Pejčić Seno Čusto (66), koji je prije četiri dana završio u bolnici nakon što mu je pozlilo tijekom vožnje autobusom, ostaje do daljnjega na odjelu intenzivne njege sveučilišne bolnice Showa University Toyosu, objavio je Hrvatski olimpijski odbor (HOO). Hrvatsko izaslanstvo posjetilo je u tokijskog bolnici hospitaliziranog člana olimpijske delegacije, trenera Senu Čustu. U konzultacijama s medicinskim timom sveučilišne bolnice Showa University Toyosu, na čijem je Odjelu intenzivne njege zaprimljen hrvatski trener, iznesen je detaljan slijed događaja povezanih s njegovim zdravstvenim stanjem. Prema navedenome, tijekom proteklih dana pojavile su se komplikacije koje su dovele do pogoršanja zdravstvenog stanja Sene Čuste i za ishod njegova stanja ne mogu se dati precizne prognoze. 

Gospodin Seno Čusto ostaje do daljnjega na skrbi i intenzivnoj njezi spomenute bolnice, uz stalni nadzor japanskih liječnika i kontrolu navedenih liječnika hrvatske olimpijske delegacije u Tokiju.

Ovim putem Hrvatski olimpijski odbor (HOO) izražava duboku zahvalnost liječničkom timu tokijske bolnice Showa University Toyosu jer je osigurao sve što je bilo u njegovoj moći da se osigura što bolji zdravstveni tretman hospitaliziranog hrvatskog trenera Sene Čuste. Zahvalnost iskazujemo i Hrvatu koji živi u Japanu, gospodinu Svenu Bjelanu, koji je stalna veza između hrvatske olimpijske delegacije i liječničkog tima tokijske bolnice.

O razvoju situacije u vezi sa zdravstvenim stanjem trenera Sene Čuste javnost će pravodobno obavještavati članovi Misije HOO-a i liječničkog tima na Olimpijskim igrama u Tokiju,stoji u priopćenju HOO-a. 

Kategorija