Urban i ekipa pred Exportom gradu priuštili nezaboravnu večer

URBAN

 

Rasprodani koncert 52. stavak u izvođenju Urbana&4, Ante Gela i gudačkog orkestra, koji se 19. rujna 2020.g. u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture održao kraj Exporta na Delti, uz poštivanje svih aktualnih mjera u suzbijanju zaraze COVIOM-19, što je s obzirom na količinu okupljenog mnoštva bio zaista velik izazov, oduševio je publiku te raspjevao Riječane i njihove goste, u rujanskoj večeri, u čarobnom ambijentu.

 

Publika je uglas s Urbanom i ekipom na pozornici pjevala bezvremenske hitove i to, ovoga puta, u aranžmanu iznimnog glazbenika Ante Gela, uz pratnju mladih glazbenika, članova gudačkog orkestra, okupljenih posebno za ovu priliku.

 

Naziv koncerta 52. stavak usred nastupa konačno je dobio svoje objašnjenje, kada je gudački orkestar, Urbanu u čast za njegov 52. rođendan, odsvirao pjesmu Sretan rođendan, čemu se pjevanjem pridružila i publika te je daljnji program nastavljen u slavljeničkom raspoloženju.

 

Mnogi su tako ponovno imali prilike uživati u još jednom sjajnom koncertu pred Exportom na Delti, koji je odnedavno postao novo kulturno središte grada.

Ovim je nastupom, pred sam kraj, doveden program Ljeta u prijestolnici, koji je unatoč svim ograničenjima izazvanim tzv. ‘COVID-krizom’, dokazao kako Rijeka i dalje, s razlogom, ponosno nosi prestižnu titulu Europske prijestolnice kulture.